Monday, January 31, 2011

Romantic Escape...Pachete pentru indragostiti

Rasfatati-va in luna februarie inconjurati de romantism la Epoque Tropical Spa!

Romantic Escape - Silver

Relaxare in piscina cu cascade pentru masaj cervical si masaj subacval

Aroma Well-being, Chocolate Delight si Tahiti

Side-by-Side Massage

Pret pachet: 200 Ron

Romantic Escape - Gold

Relaxare in piscina cu cascade pentru masaj cervical si masaj subacval

Sauna si Hammam cu arome senzuale de Neroli si Ylang Ylang

Tratament pentru Hammam cu miere si ginseng

Aroma Well-being, Chocolate Delight si Tahiti

Side-by-Side Massage

Pret pachet: 300 Ron

... with love...

Sunday, January 30, 2011

Monoi de Tahiti ... Unul din secretele stravechi ale frumusetii Polynesiene





“Monoi”… este cuvantul Tahitian pentru “ulei parfumat” ... In compozitia sa intra ulei de nuca de cocos si parfum exotic de Gardenie Tahitiana (Tiare).


Floarea de Tiare este o floare delicata cu petale albe si parfum deosebit ce infloreste pe tot parcursul anului. Creste in Tahiti, Moorea si Bora Bora si reprezinta ingredientul cheie pentru produsele pe baza de Monoi de Tahiti.

De-a lungu secolelor floarea de Tiare a fost cea mai populara planta folosita in medicina traditionala dar si ca podoaba capilara, atat pentru femei, cai si pentru barbati. Extractul de Tiare este foarte util in tratarea durerilor de urechi, migrenelor si inflamatiilor.


Desi Monoi de Tahiti a fost produs in scopuri comerciale inca din 1942, chiar si in zilele noastre este obtinut urmand metode traditionale stravechi. Astfel, uleiul de cocos este obtinut din nuci de cocos natural-uscate din soiul Cocos Nuciferas ce creştere exclusiv in Polinezia Franceză. Se extrage uleiul brut, de prima presa, fara a adauga chimicale, apoi se rafineaza. Se adauga flori proaspete de Tiare si se lasa la macerat aproximativ 2 saptamani .

Uleiul de cocos este renumit pentru proprietatile sale de a hrani si proteja pielea impotriva agresiunilor factorilor de mediu dar si ca un excelent produs anti aging si purificator Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea uscata, deshidratata si riduri. Rezultatele sale uimitoare sint vizibile inca de la prima utilizare.


Monoi de Tahiti poate avea mai multe utilizari

Ulei de baie pentru o piele catifelata: pentru o baie relaxanta cu arome exotice se adauga cateva picaturi de ulei de baie.

Tratament pentru un par frumos si sanatos: se maseaza scalpul cu Monoi de Tiare si de asemenea se aplica Monoi pe toata suprafata parului. Se lasa sa actioneze cateva minute inainte de spalare.

Tratament pentru piele: Monoi de Tahiti este un ulei hidratant si regenerant excelent, recomandat in special pentru zonele uscate cum ar fi maini, coate, genunchi, calcaie

Tratament facial pentru tenul uscat; tratament anti aging si antirid

Bronz frumos si sanatos datorita proprietatilor sale hranitoare si protective.